FAMILIEFAR, PASSIONERET NØRD & AMATØR GARTENER


Jeg er bosiddende i Birkerød sammen med min hustru Rosa og min søn Martin på 4 år. Vi overtog vores hus i december 2018 og nyder at bo i et område fuld af børnefamilier og tæt på naturen.


Min hustru Rosa er fra Caracas i Venezuela, uddannet kemiingeniør og arbejder i dag som salgschef i en større amerikansk virksomhed. Vi mødte hinanden i Ungarn, hvor vi arbejdede sammen og har nu i 10 år boet og rejst verden rundt sammen. I 2017 fik vi vores søn Martin, som i dag går i børnehave i Birkemosen her i Birkerød.


Til dagligt arbejder jeg med teknisk salg, som kundeansvarlig for vores Sjællandske kunder. Her har jeg en bred berøringsflade med industrien og erhvervslivet, særligt inden for den farmaceutiske og kemiske industri. I den seneste tid har der også været stort fokus på den grønne omstilling og udvikling af de tekniske løsninger til at bistå dette.

 

Min fritid bruger jeg på familien og nogle af mine mange små hobbyprojekter. Jeg nyder blandt andet at rode med elektronik, tage ture i min veteranbil og have projekter i haven. Jeg forsøger mig med at dyrke grøntsager og blomster i haven og samtidig har jeg et projekt med at dyrke krydderurter i garagen med et hydroponisk vandings og vækst system ved hjælp af kunstigt LED lys.

DEN LANGE BAGGRUNDSHISTORIE


Født og opvokset i Smørum, en del af Ledøje-Smørum Kommune. Et skønt sted at være barn og en kommune der på mange måder minder om Rudersdal. Her gik jeg i skole på Boesagerskolen, en meget klassisk folkeskole. Herefter var jeg en tur på Borupgaard Amtsgymnasium i Ballerup, på den matematiske linje. Min tid i Smørum sluttede jeg af som lærervikar på min tidligere skole.


Herefter gik turen til Lyngby, hvor jeg læste til maskiningeniør med specialisering inden for energiteknologi. Til at starte med boede jeg på det naturskønne Nybrogård Kollegie, indtil jeg tog en tur i praktik hos Rolls-Royce lidt uden for Berlin. Herefter flyttede jeg retur til København og færdiggjorde min uddannelse i 2010.


Som nyuddannet havde jeg i den grad appetit på at komme ud i verden igen. Min praktik i Tyskland havde gjort mig sulten på flere internationale oplevelser. Jeg startede som ingeniør hos en større servicevirksomhed inden for olie og gasbranchen og flyttede til det sydlige Ungarn. Her mødte jeg min hustru Rosa, som jeg arbejdede sammen med. Det blev til en del arbejde rundt omkring i Europa og også en kortvarig flytning til det sydlige Tyskland. Vi fik herefter mulighed for at komme til Angola og arbejde et par år, hvilket var en fantastisk oplevelse.

Vi vendte herefter hjem til Danmark og flyttede til Esbjerg, hvor vi boede i tre år og vores søn også blev født. Da vi fik ham ændrede vores prioteter sig væsentligt og et liv med mange rejsedage var ikke længere attraktivt. Vi valgte derfor at flytte tættere på mine forældre og slå os permanent ned her i Birkerød, hvor vi har fundet den ro og stabilitet vi eftersøgte.